Archive for the teater Category

gema zafana 2009 (part2)

Posted in teater on Disember 30, 2009 by huhu2

huhu.. akhirnya berjaya jgak aku tngok gema zafana thun niee.. klau xsilap aku last aku gi thun 2004.. slpas 5thun bru ade lae.. lame tu nak tgu.. ramai gak orang yang gi tngok mlm tuh.. harap2 thun dpan ade lae..

aku gi pada mlam kedua.. klau diikutkan pada mlm pertama dah pergi. tp trdapat masalah teknikal skit hari kedua pun oklah.. hehe.. janji gi tngok.. seat aku mlm tu kat area stalls 1 seat bahagian k.. kire cam depan la jgak.. yang penting enjoy..

tiket aku untuk 2orang

bahagia selamanya... amin..! 🙂

bersama2 rakan yang sporting..!

all da best..! wow..!

gema zafana 2009

Posted in teater on Disember 22, 2009 by huhu2

salam.. sakasikan Gema zafana di istana budaya pada 26-29 disember 2009. bermacam jenis zapin akan dipertunjukkan dengan diiringi lagu2 yang menarik.. mari beramai2 kita saksikan dengan harga tiket yang berpatutan,…!

pic nie time aku kat festival zapin johor 2009

Malim deman

Posted in teater on Jun 28, 2009 by huhu2
NIE DIA POSTER NYER

NIE DIA POSTER NYER

huhu! akhirnya dapat gak aku tengok teater… walaupun dah lame xtngok teater , terubat gak la hatiku nie.. hehee.. apa2 pun teater ni mmg best.. smua pelakon mmg dapat bwak watak mereka dngan berkesan.. lae2 watak nenek kebayan ngan jin mata telus klau xsilap aku mmang best… time aku nak update blog nie terlupa lak nak bwak list nama plakon..  jadik ape yang aku suka jek yang aku ingat …lae satu background musik pun gempak ngam dngan situasi masa plakon mlakukan watak…

bawah nie sdutan yang aku dapt amik.. tp xbnyak sangat sebb terlalu khusyuk tengok teater tu… (tmpat dduk baris ke4 dari barisan hadapan,, jgan mara 🙂  kdang2 dah cam aku pun dalam situsai teater tu sbb dah terlalu dkat..

time tngah kemarok bercinta

time tngah kemarok bercinta

ha yang terbang tu jin mata telus

ha yang terbang tu jin mata telus

plakon2 yang klakar.. part yang membuat penonton riuh ketawa.. gamat abis

plakon2 yang klakar.. part yang membuat penonton riuh ketawa.. gamat abis