JB BACKPACKERS

Huhu..! nie mengenai group yang selalu aku join. Group nie ditubuhkan klau xsilap aku tahun 2008. selepas 4 tahun dengan group ini bermacam-macam tempat aku dah pegi ngan diorang nie.. Semua ahli nie, majoriti dari johor.. tp jika berminat nak join aktiviti yang mereka buat, boleh sertai mereka. tiada paksaan. follow je klau ada trip yang mereka buat..šŸ™‚

group : JB BACKPACKERS

ini antara trip yang pernah dibuat oleh group ini..
http://www.facebook.com/pages/JB-Backpackers/167406783290596?sk=info

jika berminat sertai diorang nie boleh like kat FACEBOOK group diorang nie..

http://www.facebook.com/pages/JB-Backpackers/167406783290596

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: