Grand Turismo 5 Asia Tournament 2010

Grand Turismo 5 Asia Tournament 2010

HADIAH2 YANG MENANTI PEMENANG..!

Tarikh : 8/1/2011-9/1/2011

Masa : 2 ptg

Tempat : Danga City Mall @ Concourse

Trek : Rome circuit

wow..! tu je perkataan aku nak sampaikan bile aku ternampak iklan mengenai Grand Turismo 5 Asia Tournament 2010 nie..! yela dah lama aku mencari peluang2 klau ada competition cam nie.. akhirnya tanpa berlengah2 aku mendaftarkan diri..

mulanya rasa macam rase nak tngok jekk.. tp tangan dah gatal jgak nak pegang stereng.. akhirnya aku akur yang mende2 cam nie memang xleh aku lpaskan.. pertandingan bermula jam 2.00ptg.. untuk pendaftaran pula jam 11.00pg.. boleh plak bile aku nak daftar akulah orang pertama yang daftar.. ingat dah ramai yang daftar.. tp xpe itu aku xkisah.. tp bile nak start competition tu.. aku pulak orang pertama yang kene race.. pehh..! makin menggigil aku jadiknya.. mana ke tidak punya la ramai orang time tu… nak xnak aku kene truskan gak..

masa yang dibagi 3minit sahaja.. terdapat 3round tuk dihabiskan dalam tempoh 3minit tu.. masa yang terpantas dari 3round tu sahaja yang akan diambil..  macam biasa la training xde trus aku race. walaupun masa yang aku dapat pada masa tu 1:11:171 tp ada lagi orang laju lagi daipada aku.. dasyat btul! agaknya hari2 dia main PS3 ni.. walupun pada hari tu aku xmenang tp pengalaman pada hati tu yang membuatkan hidup aku bermakna..! heheh..!

nie antara gambar2 yang di ambil oleh paparazzi yang aku pun xperasan bile diorang snap..!

amacam ada brani xnak race?

paparan di screen tv..!

dari atas kepala pun jadik amik pic..!

dari kiri pula..!

antara peminat2 aku yang setia.! terima kasih semua..!

dari sudut yang berlainan..! terbaik..!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: