backpackers

backpacker round 2

GUNUNG LEDANG (22-24/10/2010)

entry kali nie aku bersama skuad baru dalam geng aku untuk bersama2 menguji ketahanan mental dan fizikal tuk menawan gunung ledang.. walaupun aku dapat tau yang sekarang nie xleh mendaki sampai kepuncak, tapi itu bukan penghalang bagi aku ngan geng aku sampai ke gunung ledang.. sedih pun ada gak nie.. perjalanan harus dteruskan sbb dah dirancang dari awal..  dapat duduk dalam hutan pun dah memadai bagi  kawan2 baru aku yang baru nak mencuba .. diikutkan kalau kali nie aku dapat menawan puncak , sudah 5 kali rasenya aku conquer gunung ledang.. aku pun tak tau nape aku suka daki gunung nie.. haha..! trip kali nie pun sbb member2 aku sibuk suruh wat sbb nak merasa duduk dalam hutan.. janji diorang happy aku pun happy..!

xsabar lak rase nak pegi ..! perjalanan kiteorang nie berkonsep BACKPACKERS.. harap2 misi kali nie berjalan dengan lancar..  tggu kisah seterusnya ok..!

2 Respons to “backpackers”

  1. xajak aku pun g ek.AKU PUN NK DAKI JGK..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: