Arkib untuk Julai, 2010

bulan sukan+pasrah

Posted in liku liku hidup on Julai 21, 2010 by huhu2

salamz…dah lame gak xtngok blognie.. bulan nie sibuk btul aku ngan aktiviti kat ofis nie.. hehe mentang2 skrang  nie tngah musim sukan.. tp xpe sampai akhir bulan nie jek.. aku masuk acara bola sepak ngan badminton. jadik la tuk wakil jabatan aku nie.. sampai nak gi GEGO pun xsempat nape la waktu tu pun ofis aku nie nak wat sukan.. aduh..! xpe lain kali klau ade lae baru dapat join.. yang penting kehidupan perlu diteruskan..! huhu..!

Advertisements

belia negara

Posted in liku liku hidup on Julai 8, 2010 by huhu2

SAMBUTAN DAN MINGGU BELIA NEGARA,

PERINGKAT NEGERI JOHOR

LOKASI

TEMPAT : DI DAERAH KULAIJAYA,JOHOR

TARIKH : 15-18 JULAI 2010

KARNIVAL RAKYAT MPKU:9-18 JULAI 2010

PELAN TAPAK

TEMPAT :  DEWANRAYA PUTRA,BANDAR PUTRA,KULAIJAYA

TARIKH  :17 Julai 2010-PELANCARAN SKUAD MUDA RELA PERINGKAT NEGERI JOHOR

TARIKH: 18 Julai 2010 -SAMBUTAN DAN PERHIMPUNAN HARI BELIA NEGARA PERINGKAT NEGERI JOHOR 2010.


uniten (universiti tenaga nasional)part 2

Posted in liku liku hidup on Julai 7, 2010 by huhu2

bersama kawan2 di makmal kejuruteraan uniten

peralatan yang digunakan.. hehe lupa lak ape nama nyer

satu hari yang menyeksakan..! tp xpe yang penting enjoy ape yang kite lakukan.. walaupun baru kenal ngan diorang nie , tp masing2 mcam dah kenl lama. hehe..! macam2 kajian yang kiteorang buat, smua berjalan dengan lancar. walaupun ada yang kene tggu sampai sejam baru dapat hasil ape yang dikaji.. TAR oh TAR kenapa la kene kaji ko aritu..! hehe

lost & not found

Posted in liku liku hidup on Julai 7, 2010 by huhu2

aduuuss..! macam maner la smalam member aku yang sorang nie boleh hilang pulak kunci stereng kat kereta dia… satu kerja jgak nak cabut.. tp usaha yang dijalankan kurang berhasil.. waktu kejadian pukul 12.00 malam.. nasib baik kene kat tempat terang.. klau kat tmpat gelap lagi la parah nak wat kije.! akhirnya oleh kerana xleh wat pe2.. keretanye ditinggalkan kat situ.. kerja penyelenggaraan akan bersambung arini.. rase2 nak potong ke tempat lock stereng tu?

nie pomen,bukan pemilik kenderaan (identiti pemilik kerendaan dirahsiakan)

holiday

Posted in klik-klik travel & outdoor on Julai 6, 2010 by huhu2

jb-frase hill-bukit tinggi-genting-kl-jb

huhu..! kali nie trip holiday bersama2 kawan berjalan dengan lancar.. walaupun ade gak jalan2 yang sesat.. tetapi tu semua pengalaman yang tak boleh dilupakan.. hehehe.. thanks juga kepada kawan2 yang turut holiday bersama.. tanpa anda semua trip ini belum tentu terhasil..

bukit tinggi..!

bukit tinggi di waktu malam..! sejuk

fraser hill..!

fraser hill map

punye la payah nak sampai ke sini.. bnyak betul selekoh2 leh pening dibuatnyer. kepada sesiapa yang suka cabaran memandu bolehlah cuba untuk ke fraser hill nie.pastikan brek anda dalam keadaan baik..! (percutian + cabaran memandu). kepada kawan aku yang mabuk tu harap leh wat persediaan awal jika nak ke fraser hill nie.. hehe..! 🙂

genting highland.. saje2 jek berhenti kat cni

relaks je..!

muzium negara..!

aquaria klcc...!

NTAHAPENTAH..!

me & JOHO...!

antara tempat yang kiteorang pergi :-

1.Fraser Hill –  ( tempat yang menarik jika ingin mencari ketenangan )

2.Bukit Tinggi – ( tempat yang sesuai untuk pasangan berbulan madu )

3.Genting Highland –  all park( indoor & outdoor) – happening...!

4.Aquaria klcc – ( banyak info tentang kehidupan dalam laut ) bagus nie..!

5.Muzium Negara – ( banyak info tentang negara dan bermacam2 jenis sejarah )

nie pic antara yang sempat diupload..! yang selebih nyer boleh datang jmpe aku klau nak tngok..! heheh