Arkib untuk April, 2010

hari ke2 induksi umum

Posted in liku liku hidup on April 26, 2010 by huhu2

hari nie suaikenal antara peserta.. mcam2 org dan ragam aku nampak. haha kumpulan pun dah dibahagikan.. aku kumpulan 5.  name team aku lae pelik.. nak tau ape namenyer… DE & CHIKARO.. skali macam dalam filem andan sempit.. btul x.. 😉

kumpulan De & Chikaro

1stday induksi umum

Posted in liku liku hidup on April 25, 2010 by huhu2

salam… SKRANG TNGAH MNDENGAR CERAMAH TEKNIK PENGUCAPAN AWAM..  MATA MASIH OK LAE LOM NGANTOK MAYBE SBB HARI PERTAMA KOT.. XSEMPAT NAK KENAL NAMA PESERTA LAE.. MENGIGIL JUGAK AKU MLM NIE SEJUK BTUL DEWAN.. 🙂

induksi umum

Posted in liku liku hidup on April 23, 2010 by huhu2

huhu.. xpasal2 arini aku dapat memo yang aku kene gi kursus induksi… terkejut gak.. yang aku tau list  name yang pegi nie semua nama yang tertinggal tuk induksi.. hehe.. cian kiteorang nie.. hehe..

tarikh : 25 april-8 mei 2010

tempat : hotel seri malaysia, johor bahru

gigih berlatih..

Posted in liku liku hidup on April 20, 2010 by huhu2

salam..

bulan nie macam mlas aku nak update blog aku nie.. mana taknyer asyik sibuk memanjang jek.. hehe sibuk training tuk zapin … tp thun nie aku rasa mcam latihan yg kiteorg wat nie lum cukup kuat tuk menang.. tp yang paling pnting aku harap2 kawan2 yg lain bersemangat kuat tuk pasukan nie..  chayok2..!

zapin 2010

Posted in liku liku hidup on April 1, 2010 by huhu2

salmz…

kepada kawan2 ku.. sudah tiba masenya kite wat latihan cam biase untuk bertanding untuk tahun 2010 nie.. harap semua memberi komitmen yang bagus.. jangan ponteng2 ok..! kite kene kekalkan kemenangan yang kita perolehi thun lpas..! team work amat penting.. klau tidak musnahlah harapan kite semua..! hehe 😛