penang

WAR MUSEUM

Kali nie aku gi berdua jek ngan member aku.. sampai kat penang sepupu aku jemput tuk diorang bawak ketempat2 yang best2 kat penang. bnyak tempat gak kite orang gi.. salah satu tempat adalah WAR MUSEUM yang terletak di Batu Maung Penang. jika sesiapa yang suka bab history disinilah tempat yang perlu anda tuju.. memang best bile berada kat atas bukit nie.. view pun cantik..

pic yang diupload untuk tontonan…

di pintu hadapan WAR MUSEUM

salah satu laluan yang perlu dilalui

kat dalam nie ade satu lorong gelap.. sape yang berani leh lalu kat lorong nie.. sbb gelap gile lorong tuh.. haha..! laluan nyer cukup untuk sorang jek.. jadik kalau nak masuk ramai2 kene beratur la.. aku cadang klau nak masuk 2@3 orang sekali masuk.. sbb udara kat dalam tu kurang.. laluan pun bleh tahan jauh gak la.

antara bukit yang perlu dilalui..

belakang tu tempat potong kepala..! seram tu..!

masih original lae tuhh..!

gambar tentera dulu2

tengok ape jek tuh..? nak tembak burung kot..! haha..

kat belah belakang tu pulau jerejak.!

gambar xberapa clear.. harap maaf gambar yang diambil mnggunakan hp… harap faham..  

kesulitan amat dikesali

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: