redang island

huhu..! dah lame aku nak update.. dek sebab kekangan masa yang lama.. akhirnya berjaya jgak aku nak upload trip aku mase pergi pulau redang..

sebelum trip nie dirancang, seramai 9 orang ahli yang berdaftar telah bersetuju untuk  mengambil keputusan untuk pergi ke pulau redang padahal sebenarnya hendak pergi ketempat lain.. hehe..! tp berbalaloi jgak la pergi pulau redang nie.. selama 3hari 2malam kami disana.. nie pic kiteorang yang sempat di upload..!

sebelum bertolak.. lpak kat mcd untuk perbincangan terakhir tntang perjalanan

setibanya di terengganu... tmpat parking kereta berdekatan jeti

1st day sampai dan terus snorkeling...! huhu..!

taman laut redang island... time nie dah puas mandi sampai xtau nak wat pe.. last2 amik pic nie..

angin ribut....!

still posing walaupun dah letih..!🙂

last day .. time tggu bot nak balik..

tengok pe jek la diorang nie... hahaha..!

lawa kan tempat nie..!🙂 tenang je

sebenarnya bnyak lae gmbar yang best2.. tp baik korang gi sendiri klau nak tau macam maner rasanya bile kat pulau redang nie…! thanks

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: