paintball battle (part2)

PAINTBALL BATTLE

huhu akhirnya berjaya jgak team aku menang main paintball nie.. dengan strategi yang mantap dan teamwork yang bagus akhirnya membuahkan hasil..!

game nie terbahagi kepada 4 pasukan,dimana setiap pasukan mewakili 5orang. perlawanan nie berlangsung di world games outdoor sport. lokasi nyer berdekatan dengan tol kulai. tarikh perlawanan 25/12/2009.perlawanan bermula jam 9.00am  dan berakhir pada jam 12.00pm . berbagai2 aksi aku tngok diorang nie main paintball.. ade yang macam serah diri kene tembak, ade yang sembunyi tak kuar2, ade yang tembak xpeduli orang kire macam2 la lah lae.. kat bwah nie pic team2 yang bertempur..

group 1 dari kiri: irfan,rafi,amri,saharnaka dan hj soeb

group 2 dari kiri:zul,along,azah,piee dan adol

group 3 dari kiri:doyok,yati,razik,azril,mad lan (team champion)

group 4 dari kiri:hafiz,faizal,sazali,halim dan baizah

KEPADA PASUKAN YANG KALAH JANGAN PUTUS ASA CUBA LAIN KALI OK..! KALAU NAK AJAK REPEAT  GAME PUN OK GAK..!
HAHA.. TP KLAU DAH KALAH TU TERIMA JELAH.. :p

2 Respons to “paintball battle (part2)”

  1. Radin Aliff Shah Says:

    Team champs yg baju biru tu hebat sgt ke? huhuhu. nk sign…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: