Arkib untuk Januari, 2010

relax santai

Posted in liku liku hidup on Januari 30, 2010 by huhu2

time nie aku pun xtau nak pegi maner.. jadik aku brcadang lepak2 kat umah mmber aku apai.. xde pe yang menarik nak dikongsi disini.. cuma pic nie jek yang leh aku tunjuk..

bob ngan apai...!

wei..! apai cuba wat btul2 skit...! (pesanan aku tuk apai) 😛

toyota ae86

Posted in hobi & koleksi on Januari 30, 2010 by huhu2

sebelum dipotong & spray

huhu…! xsabar nak spray ..!

nantikan kemunculannyer…! 😛

bodyshell ae86 trueno

ape nak buat…

Posted in liku liku hidup on Januari 7, 2010 by huhu2

sebenarnya aku xtau nak wat tajuk pe.. hehe.. macam nak gi bercuti tp xtau nak kemana.. kekadang cam nak backpacker.. xde member lak.. aduh.. korang rase mane tempat best nak wat aktiviti outdoor.. ramai kawan2 aku nie jnis xlasak.. tu yang membantutkan lae aktiviti yg aku minat… klau ade kwan yang ok aku layan jek.. 😦

paintball battle (part2)

Posted in liku liku hidup on Januari 4, 2010 by huhu2

PAINTBALL BATTLE

huhu akhirnya berjaya jgak team aku menang main paintball nie.. dengan strategi yang mantap dan teamwork yang bagus akhirnya membuahkan hasil..!

game nie terbahagi kepada 4 pasukan,dimana setiap pasukan mewakili 5orang. perlawanan nie berlangsung di world games outdoor sport. lokasi nyer berdekatan dengan tol kulai. tarikh perlawanan 25/12/2009.perlawanan bermula jam 9.00am  dan berakhir pada jam 12.00pm . berbagai2 aksi aku tngok diorang nie main paintball.. ade yang macam serah diri kene tembak, ade yang sembunyi tak kuar2, ade yang tembak xpeduli orang kire macam2 la lah lae.. kat bwah nie pic team2 yang bertempur..

group 1 dari kiri: irfan,rafi,amri,saharnaka dan hj soeb

group 2 dari kiri:zul,along,azah,piee dan adol

group 3 dari kiri:doyok,yati,razik,azril,mad lan (team champion)

group 4 dari kiri:hafiz,faizal,sazali,halim dan baizah

KEPADA PASUKAN YANG KALAH JANGAN PUTUS ASA CUBA LAIN KALI OK..! KALAU NAK AJAK REPEAT  GAME PUN OK GAK..!
HAHA.. TP KLAU DAH KALAH TU TERIMA JELAH.. :p

selamat tahun baru 2010

Posted in liku liku hidup on Januari 1, 2010 by huhu2

aloo.. selamat tahun baru 2010.. harap semua dapat memulakan azam thun bru nie dengan sebaiknya.. moga2 berjaya dengan ape jua bidang yang diceburi.. salamzz..!