nasib oh nasib

haha.. ape dah jadik la aritu.. mase tu aku cuti kbetulan member aku pun cuti, maka dengan xsngaja kiteorang pun kuar la same2, jln2 tanpa arah tujuan.. pusing2 nyer pusing bandar akhirnya kiteorng bersetuju lpak kat old town.. klau nak tau menu kami, haa… nie dia

nie la yang kiteorang order...!

lpas mkan ngan borak2 pe yang patut.. kiteorang ambil keputusan tuk jlan2 ke tempat yang lain lak.. tapi bile nak naik kete nak tau ape dah jadik…?

tayar leh pancit lak... time ujan lak tuh.. aduh..!😦

aku amik pic nie time mmber aku nak tukar tyar spare..  aku jadik pemerhati jek… hahaha..! ujan mase tu malas la plak nak basah2.. jahat x aku nie.. hehe.. last2 aku bantu gak la mmber aku nie bkak tyar dia tuh… cian dia kan bkak sorang2…🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: