hard rock cafe

jeng jeng…! satu lae hobi yang aku suka.. aku rase orang lain pun mesti nak simpan benda ni.. aku start kmpul bag nie time aku dapat bag dari jepun, siap dapat baju lae tuh.. start mase tu dah kire berminatlah tuk kumpul dari negara lain lak… wat mase skarang nie jek yang aku ade.. maybe klau aku ade mase free nak gi penang sbb aku dapat tau ade hotel hard rock baru kat sane.. leh la tambah lae koleksi.. huhu..!

hard rock cafe paper bag

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: