coca cola collection

arini saje jek aku nak post cite hobi aku yang satu nie.. huhu.. stelah beberapa thun aku mngumpul dan juga mencari akhirnya berjaya juga aku mnyimpan koleksi tin coke.. jika sesiapa ade coke lame jgan dibuang sila bagi kat aku ok! hehehe..

ini baru sebahagian jek nie..!

coca cola yea...!

kekadang aku sendiri pun naik pening nak mnyusun koleksi aku nie.. hehe.. klau nak asing ikut negara bnyak gak tp wat mase nie aku susun cam nie pun dah kire ok.. klau rase nak tngok balik bru aku kuar kan.. walaupun kekadang tngok cam same jek  design nyer.. tp klau dperhatikan btol2 memang lain antara nyer cam bentuk mesti berlainan antara satu sama lain.. harap2 thun dpan aku dapat koleksi dari negara lain lak.. untuk thn nie yang last aku dapt ialah dari china tu pun ikhsan dari sepupu aku.. thanks yaa.!

3 Respons to “coca cola collection”

  1. salam…lokasi dimana…dan tin coke tu display only ke ada yg untk d jual?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: