kategori baru..!

salam… lame dah x update blog nie… oleh kerana kwan2 aku suka tngok blog aku maka aku akan membuat satu lae ktegori baru yang kwan2 aku suruh aku wat.. “klik-klik travel & outdoor” bnde nie dah lamer  aku nak wat tp xde mase.. tau jelah sbuk ngan kerja2 kat ofis.. jadik lpas nie korang dah leh tngok lah ape yang akan aku citer kat nanti.. bnyak gak tmpat yang kite orang dah gi travel. klau nak ikutkan citer memang bnyak yang kelakar.. hehe.. tau jela dah jalan ramai2 macam2 kerenah leh nampak.. hehe..!

untuk thun dpan kiteorang tngah merancang untuk travel lagi tmpat2 yang blum kiteorang teroka.. jadik untuk thun dpan nyer citer kite blum ade kate ptus maner nak gi.. harap2 rakan2 yang lain leh bgi kerjasama tuk menentukan lokasi-lokasi yang best..!

untuk citer2 yang lepas2 nanti aku akan masukkan kat dalam klik-klik travel & outdoor..  ok nantikan kemunculannya.. wachaaa…!.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: