Arkib untuk Disember, 2009

world master final 2009 (bwf super series)

Posted in liku liku hidup on Disember 31, 2009 by huhu2

alo..!! huhu… dah lamer aku nak upload pic nie.. blih tertinggal lak.. waktu nie mase aku ngan mmber2 aku nak gi tngok perlawanan badminton kat stadium bandaraya johor.. yang letih hari tu ondaway nak kesana bleh sibuk lak lalulintas kat jb nie.. ingat dah xsempat gi tngok.. nasib baik sempat sampai walaupun tinggal satu game lae..

tempat : stadium bandaraya johor bahru

tarikh : 2-6 dec 2009

tempat duduk : level 2

harga tiket : rm33

amacam jeles x korang..! hehe..

kawan2 yang sibuk nak ikut..! hehe

mase nie time game dah abis.. tngah tnggu orang kluar dulu sbb ramai sngat yang dtng tngok..

list waktu perlawanan dari 2dec-6dec 2009

sempat beli belah lagi aku.. haha..!

gema zafana 2009 (part2)

Posted in teater on Disember 30, 2009 by huhu2

huhu.. akhirnya berjaya jgak aku tngok gema zafana thun niee.. klau xsilap aku last aku gi thun 2004.. slpas 5thun bru ade lae.. lame tu nak tgu.. ramai gak orang yang gi tngok mlm tuh.. harap2 thun dpan ade lae..

aku gi pada mlam kedua.. klau diikutkan pada mlm pertama dah pergi. tp trdapat masalah teknikal skit hari kedua pun oklah.. hehe.. janji gi tngok.. seat aku mlm tu kat area stalls 1 seat bahagian k.. kire cam depan la jgak.. yang penting enjoy..

tiket aku untuk 2orang

bahagia selamanya... amin..! 🙂

bersama2 rakan yang sporting..!

all da best..! wow..!

nasib oh nasib

Posted in liku liku hidup on Disember 30, 2009 by huhu2

haha.. ape dah jadik la aritu.. mase tu aku cuti kbetulan member aku pun cuti, maka dengan xsngaja kiteorang pun kuar la same2, jln2 tanpa arah tujuan.. pusing2 nyer pusing bandar akhirnya kiteorng bersetuju lpak kat old town.. klau nak tau menu kami, haa… nie dia

nie la yang kiteorang order...!

lpas mkan ngan borak2 pe yang patut.. kiteorang ambil keputusan tuk jlan2 ke tempat yang lain lak.. tapi bile nak naik kete nak tau ape dah jadik…?

tayar leh pancit lak... time ujan lak tuh.. aduh..! 😦

aku amik pic nie time mmber aku nak tukar tyar spare..  aku jadik pemerhati jek… hahaha..! ujan mase tu malas la plak nak basah2.. jahat x aku nie.. hehe.. last2 aku bantu gak la mmber aku nie bkak tyar dia tuh… cian dia kan bkak sorang2… 🙂

rc d1:10 jb drifter (part 2)

Posted in hobi & koleksi on Disember 29, 2009 by huhu2

akhirnya dapat jgak aku pic layout terbaru track untuk warga jb main rc 1:10 drift.. trima kasih atas usahasama yang diberikan.. kepada smua rc drifter jb marilah kite beramai2 memeriahkan lae arena rc d1:10.. drift jgan x drift…!!

nie la layout nyer amacam ade brani..!

view dari atas

paintball battle

Posted in liku liku hidup on Disember 24, 2009 by huhu2

huhu..! arinie rase cam penat btul aku.. dah la komputer wat hal.. kije banyak kene wat.. dah macam rase nak rehat tido jek..! tp xpe semua tu leh aku lpaskan kat battle esok… xsabar rasenye nak main paintball.. lame gak xmain paintball nie.. harap2 esok xhujan.. leh la aku lpaskan tekanan kat sane esok.. heheheh kpada semua peserta diharap wat persiapan awal bgi mngukuhkan lae team korang k..

hard rock cafe

Posted in hobi & koleksi on Disember 23, 2009 by huhu2

jeng jeng…! satu lae hobi yang aku suka.. aku rase orang lain pun mesti nak simpan benda ni.. aku start kmpul bag nie time aku dapat bag dari jepun, siap dapat baju lae tuh.. start mase tu dah kire berminatlah tuk kumpul dari negara lain lak… wat mase skarang nie jek yang aku ade.. maybe klau aku ade mase free nak gi penang sbb aku dapat tau ade hotel hard rock baru kat sane.. leh la tambah lae koleksi.. huhu..!

hard rock cafe paper bag

coca cola collection

Posted in hobi & koleksi on Disember 23, 2009 by huhu2

arini saje jek aku nak post cite hobi aku yang satu nie.. huhu.. stelah beberapa thun aku mngumpul dan juga mencari akhirnya berjaya juga aku mnyimpan koleksi tin coke.. jika sesiapa ade coke lame jgan dibuang sila bagi kat aku ok! hehehe..

ini baru sebahagian jek nie..!

coca cola yea...!

kekadang aku sendiri pun naik pening nak mnyusun koleksi aku nie.. hehe.. klau nak asing ikut negara bnyak gak tp wat mase nie aku susun cam nie pun dah kire ok.. klau rase nak tngok balik bru aku kuar kan.. walaupun kekadang tngok cam same jek  design nyer.. tp klau dperhatikan btol2 memang lain antara nyer cam bentuk mesti berlainan antara satu sama lain.. harap2 thun dpan aku dapat koleksi dari negara lain lak.. untuk thn nie yang last aku dapt ialah dari china tu pun ikhsan dari sepupu aku.. thanks yaa.!