Arkib untuk Oktober, 2009

super motard

Posted in liku liku hidup on Oktober 26, 2009 by huhu2

salamz… ntah cam maner lak aku dah gile kat motor jenis motard nie.. dah kemaruk gak la nie.. nak beli tp lom ade lae kat pasaran malaysia nie.. macam2 gak la aku pkir nak wat cam maner ngan motard aku nanti.. tu pun klau jadik beli la… yang info aku dapt tau dlam rm10 ribu kebawah..

bile la motor nie nak masuk pasaran malaysia nie..

bile la motor nie nak masuk pasaran malaysia nie..

motor ni dah di motardkan.. lebih kurang cam nie la nanti motornyer… satu lae aku dapat tau bulan 10 nie baru nak kuar tu pun dalam 20-30 bijik jek yang kuar untuk permulaan.. tp smpai skrang nie pun x nampak … bile la nak kuar agaknyer.. xsaba nak gi tngok kat kedai2 berdekatan.. hehe.. tp kalau kat singapore atau indon motor nie dah bnyak digunakan.. gempak2 gak la.. klau xcaye tngok la kat web diorang..

Advertisements

old skoll

Posted in liku liku hidup on Oktober 22, 2009 by huhu2

huhu…! walaupun zaman dah brubah tp brang lame tetap mnjadi pilihan golongan tertentu sperti aku.. walaupun nak beli moto nie xdpat.. dapat naik kijap pun kire ok la.. hehehe…!

amacam ade gaya x..! huhu.. :)
amacam ade gaya x..! huhu.. 🙂

satu lae pic untuk tontonan..!

bila minat dah mnguasai jiwa... :P
bila minat dah mnguasai jiwa… 😛

heli

Posted in hobi & koleksi on Oktober 20, 2009 by huhu2

huhu…! arini rase cam relax skit.. smua kije dah siap sperti tg dirancang.. time relax2 member aku leh cite pasal nak beli heli.. pkir nyer pkir tanpa buang mase trus gi cari heli wat main2 bile massa lapang.. tp bagi aku main rc 1:10 lae best.. heheh…!

nie la heli . abis meja aku kene interframe

nie la heli . abis meja aku kene interframe

selamat mndarat diatas plotter.. :P

selamat mndarat diatas plotter.. 😛

gambar nie setelah heli nie diubahsuai mengikut citerasa tuan nyer badan.. abis stiker smua dicabutnyer.. stiker ape dia nak ltak pun aku xtau.. smpat gak la aku tngok heli nie terbang.. tnggi la jgak… wlaupun member aku sorang nie nie bukan pilot profesional tp mampu mngendalikan heli nie ngan slamat.. (padahal ngeri beb silap aribulan leh putus kepala klau mmber aku nie main. nyaris2 kpala ak kene libas.. hehe..! jgan mara ok..)

old town

Posted in liku liku hidup on Oktober 19, 2009 by huhu2

time nie aku saje lpak2 mlm ari kat old town… dah xtau nak wat pe kat cnie la aku biase relax2.. yang pnting kene mocha blend pehh.. 🙂

mocha blend n my iphone

mocha blend n my iphone

kala malam old town mengambang... hehe..!

kala malam old town mengambang... hehe..!

bile hati sudah suka, smua indah saje.. :P

bile hati sudah suka, smua indah saje.. 😛

tapi bile hati tak suka, pejam jek mata.. kah3x

tapi bile hati tak suka, pejam jek mata.. kah3x

putus oh putus

Posted in liku liku hidup on Oktober 13, 2009 by huhu2

smalam aku main bdminton ngan member2 aku. ramai la gak yang main.. ntah cam maner smalam bdak2 nie leh smanagt giler main bdmnton…. tp kire okla bru rase mncabar sikit kan.. klau stakat main cam biase2 pun xbest gak.. stlah dinilai masing2 mncadangkan membuat satu competiton utk menunjukkan sape yang pling handal.. ttpi masih dalam prancangan.. ala kire game tertutup la..

tp yang pelik smalam xpenah aku main sampai 3raket putus tali dalam satu malam.. kire dasyat gak bdak2 nie smash.. klau xcaya nie picnyer

putus

bdak nie sibuk nak interframe jek..!

bdak nie sibuk nak interframe jek..!