Arkib untuk September, 2009

rewang

Posted in liku liku hidup on September 30, 2009 by huhu2

SELAMAT HARI RAYA….!

maklum lah time2 raya nie bnyak orang wat open house.. begitula gak dgan ofis aku nie pun ade gak wat… arinie lak tuhh…. Nak jadikan citer smua staff aku kene la rewang untuk memeriahkan lae  suasana.. yela dah department sndiri yang nak kan, kene la wat kije dapur tu ramai2 trmasuklah aku.. tp nasib baik ade staff pompuan ni diorang jela yang wat kije dapur.. haha,..! tp nasib baik aku kene wat air jer.. jadik kire ok la bagi aku dari kene potong bawang ataupun kijer2 seangkatan dengan nyer… huhu..!

dalam keadaan rewang2 nie yang penting skali adalah KERJASAMA..  klau xde sifat cam tu smua xjadik.. btul x! 🙂

Advertisements

ngeteh…!

Posted in liku liku hidup on September 13, 2009 by huhu2

huhu..! smalam punyer la jauh nak gi ngeteh sampai ke mersing.. walaupun jauh tp dah memadai bgi aku sbb dpat brjmpe ngan kumpul kawan2 yang dah lame aku xjmpe.. punye la sakan beborak hingga dah nak hampir sahur…  macam2 cite kiteorang citer.. tringat mase jalan2 cari dulu.. tau jela klau dah jalan gi travel ramai macam2 cite kelakar ngan mcam2 perangai kite leh tngok kan… ape2 nanti aku aku akan upload gambar ngan citer mase kiteorang gi travel..

jeng2 :)

Posted in liku liku hidup on September 13, 2009 by huhu2

klau nak tau nie salah satu citer yang aku nak bgitau.. akhirnya berjaya jugak aku ngan team aku sampai johan peringkat daerah.. setelah hasil usaha yang  jitu maka inilah hasilnya.. JOHAN PERTANDINGAN ZAPIN PERINGKAT KULAI 2009.. kat cini aku bgi la tngok pic yang sempat aku amik kat mmber2 aku yang rajin amik gambar… thanks ya..!   bgi team aku mari kite sesama berusaha untuk mncapai kemenangan di FESTIVAL ZAPIN JOHOR 2009 yang akan tiba xlame lae……! USAHA TANGGA KEJAYAAN…

welcome..!

Posted in liku liku hidup on September 8, 2009 by huhu2

huhu..!

Dah lame aku xupload pe2 citer kat blog aku nie.. maklumlah internet kat tmpat aku nie susah skit nak dapat…. 🙂 sbnarnyer bnyak citer aku nak cite.. tp skit2 dulu la eh…! hehehe…! nasib baik arinie ade kesempatan dapat la aku tulis pe2 yang aku rase nak tulis.. padahal cam xde pe2 pun nak citer.. mlas kekadang pun ade gak.. hahaha!!!