Malim deman

NIE DIA POSTER NYER

NIE DIA POSTER NYER

huhu! akhirnya dapat gak aku tengok teater… walaupun dah lame xtngok teater , terubat gak la hatiku nie.. hehee.. apa2 pun teater ni mmg best.. smua pelakon mmg dapat bwak watak mereka dngan berkesan.. lae2 watak nenek kebayan ngan jin mata telus klau xsilap aku mmang best… time aku nak update blog nie terlupa lak nak bwak list nama plakon..  jadik ape yang aku suka jek yang aku ingat …lae satu background musik pun gempak ngam dngan situasi masa plakon mlakukan watak…

bawah nie sdutan yang aku dapt amik.. tp xbnyak sangat sebb terlalu khusyuk tengok teater tu… (tmpat dduk baris ke4 dari barisan hadapan,, jgan mara :)  kdang2 dah cam aku pun dalam situsai teater tu sbb dah terlalu dkat..

time tngah kemarok bercinta

time tngah kemarok bercinta

ha yang terbang tu jin mata telus

ha yang terbang tu jin mata telus

plakon2 yang klakar.. part yang membuat penonton riuh ketawa.. gamat abis

plakon2 yang klakar.. part yang membuat penonton riuh ketawa.. gamat abis

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: